top of page

Welkom bij Ivo en Ineke uit Gent, België!

wij.jpeg

Tijdens onze jaarlijkse zomervakanties droomden we er wel eens van om naar het buitenland te verhuizen en een B&B te beginnen.

Om het met de woorden van Annemie Struyf te zeggen: “Wie droomt niet van een plek in de natuur, waar het leven nog stil en eenvoudig is? Ergens in het zuiden, waar de zon altijd schijnt en de mensen nog tijd hebben voor elkaar. Waar het leven trager, zachter en milder is.”

In 2018 was het dan zover en hebben wij de sprong gewaagd. ​​We streven ernaar u een fantastische vakantie te bezorgen en staan steeds klaar voor tips en info!

Overzicht (6).jpeg

Het domein

Bounetis Bas is kiezen voor een verblijf op het Franse platteland, heerlijk kalm, en toch centraal gelegen om allerlei uitstapjes te doen. Bij ons kan u kiezen uit een verblijf in een gastenkamer of een gîte.

 

Dit gezellig en kleinschalig domein ligt op een berg met prachtig uitzicht over de vallei, heel rustig, maar op slechts 7 minuten rijden ligt het centrum van Lauzerte, met grote supermarkt, bakker, slager, kruidenier, een paar restaurantjes en 2 café's.

Op het terrein bevinden zich twee gîtes, de gîtes liggen naast elkaar maar zijn gescheiden van elkaar en elke gîte heeft een privé terras met de nodige tuinmeubelen. 

 Wij beschikken ook over een ruime gastenkamer, de kamer is gelegen aan het zwembad, op de eerste verdieping. 

Gezien wij ook op het terrein wonen, is er altijd iemand beschikbaar bij problemen of vragen.

De tuin

De tuin heeft verschillende gezellige hoekjes en mooie terrassen. Het is een plek om heerlijk te ontspannen. Laat jezelf wegvoeren door de prachtige vergezichten, onder het genot van een heerlijk wijntje en een goede maaltijd, terwijl je 's avonds van de zonsondergang geniet … leven als God in Frankrijk!

 

Achterin ligt een verwarmd zwembad met zonneterras, voor de zonnekloppers onder jullie. Daarnaast is er een overdekte lounge waar het heerlijk vertoeven is als het in de zon te warm wordt. Je vindt er ook een koelkast met verfrissende drankjes. Wie liever actief blijft, kan een spelletje pétanque spelen, of darts, badminton, frisbee,... Ook zijn er in de tuin voldoende hoekjes om een gezelschapsspel te spelen, rustig een boek te lezen of een siësta te doen.

​Kortom, alle ingrediënten voor een topvakantie!

20210613_173639-01.jpeg
bottom of page