top of page
Ontbijt (3).jpg

Ontbijt

Start de ochtend goed, met een heerlijk ontbijt!

Op het menu staan koffiekoeken, baguette en brood, allemaal vers van bij de lokale bakker. Daarnaast is er kaas en charcuterie, zelfgemaakte confituren en elke dag wordt een warme hap voorzien.

Wij geven ook een glaasje vers fruitsap, een fruitslaatje, yoghurt, homemade granola en ontbijtgranen. 

Koffie en/of thee mogen natuurlijk ook niet ontbreken, net als chocolademelk indien gewenst!

Het ontbijt is inbegrepen in de chambre d'hôtes prijzen, maar logeert u in een gîte, dan kan u ook steeds aanschuiven voor het ontbijt (11 €/pp, kinderen tot 12 jaar 7 €), laat het ons de dag voordien gewoon even weten. 

 

Smullen maar..

Table d'hôtes

Definitie: "Een diner met voornamelijk streekproducten, waar gezellig met de andere gasten en de eigenaren  aan tafel wordt gedineerd."

De gastvrouw is een hobbykok die het beste van zichzelf geeft om lekkere gerechtjes op tafel te brengen, na een mooie dag kan u aanschuiven aan de gastentafel (muv dinsdag en donderdag).

Wij bieden 5 avonden in de week table d'hôtes aan (vanaf 4 deelnemers), op voorhand te reserveren. Heeft u specifieke wensen  (dieet, allergie,...), ook dat is geen enkel probleem, laat het ons vooraf even weten.

We serveren ons menu aan de prijs van 28 € pp voor volwassenen (voor-, hoofd- en nagerecht, water en koffie/thee) en 22 € voor kinderen tot 18 jaar die de 3 gangen nemen. Dranken zijn te verkrijgen aan democratische prijzen. Kinderen tot 12 jaar betalen 15 € (hoofdgerecht en nagerecht) en kinderen onder 3 jaar schuiven gratis aan.

 

Op zaterdagen in de zomer - de wisseldag van de gîtes - voorzien we een welkomstaperitief van het huis. En elke vrijdag in de zomer is het burger night bij Bounetis Bas!

catering
Table
bottom of page