Ontbijt

Start de ochtend goed, met een heerlijk ontbijt!

Op het menu staan koffiekoeken, baguette en brood, allemaal vers van bij de lokale bakker. Daarnaast is er kaas en charcuterie, zelfgemaakte confituren en elke dag wordt een warme hap voorzien.

Wij geven ook een glaasje vers fruitsap, een fruitslaatje, yoghurt, homemade granola en ontbijtgranen. 

Koffie en/of thee mogen natuurlijk ook niet ontbreken, net als chocolademelk indien gewenst!

Het ontbijt is inbegrepen in de chambre d'hôtes prijzen, maar logeert u in een gîte, dan kan u ook steeds aanschuiven voor het ontbijt (10 €/pp, kinderen tot 12 jaar 7 €), laat het ons de dag voordien gewoon even weten. 

 

Smullen maar..

Table d'hôtes

Definitie: "Een diner met voornamelijk streekproducten, waar gezellig met de andere gasten en de eigenaren  aan tafel wordt gedineerd."

De gastvrouw is een hobbykok die het beste van zichzelf geeft om lekkere gerechtjes op tafel te brengen. Na een mooie dag kan u aanschuiven aan de gastentafel (muv woensdag), bij mooi weer eten we buiten op het domein en anders binnen in de ontbijtzaal.

U kunt vooraf aan uw verblijf aangeven of u op de avond van aankomst bij ons wilt dineren. Tijdens uw verblijf kunt u een dag voordien laten weten of u de volgende dag wenst mee te dineren. Heeft u specifieke wensen voor de table d'hôtes (dieet, allergie,...), ook dat is geen enkel probleem, laat het ons vooraf even weten.

Wij serveren ons menu aan de prijs van 28 € pp voor volwassenen (aperitief met amuse, 3 gangen, water & koffie), 22 € tot 18 jaar. Dranken zijn te verkrijgen aan democratische prijzen. Kinderen tot 12 jaar betalen 15 € (hoofdgerecht, dessert & drankje) en kinderen onder 3 jaar schuiven gratis aan. Op zaterdagen in de zomer, de wisseldag van de gîtes, bestaat de aankomstmaaltijd (17,5 €) uit een quiche of pasta en dessert, water en koffie/thee inclusief, welkomstaperitief van het huis. Vrijdagavond is burger of pizza night bij Bounetis Bas!

Bij minder dan 4 deelnemers aan de table of op algemene aanvraag voorzien wij een verkorte versie aan 17,5 € (hoofdschotel + dessert, water, koffie/thee).

Food (6).jpg
 
Blackberry en Lemon Detox

De dorst lessen

"Eetlust komt al etend, de dorst verdwijnt al drinkend" ~ François Rabelais 

Aan de zwembadbar staat een koelkast met allerlei frisse drankjes, je vindt er ook wat knabbels, en bij ons zijn nog een paar andere snacks te verkrijgen, ijsjes en ijscoupes, aperitifeplankjes, of een versgeperst fruitsap, homemade smoothie of ijskoffie.

Wij hanteren het principe van een “honesty bar”, ttz gedurende jouw verblijf schrijf je zelf op wat je consumeert en de afrekening gebeurt bij je vertrek. 

Alles voorhanden dus voor een luie dag aan het zwembad, om even een apéro te doen alvorens te gaan lunchen en op stap te gaan, of om een actieve dag ontspannen af te sluiten.

Santé!