Het domein

 

Bounetis Bas is kiezen voor een verblijf op het Franse platteland, heerlijk kalm, en toch centraal gelegen om allerlei uitstapjes te doen. Bij ons kan u kiezen uit een verblijf in een gastenkamer of een gîteDit gezellig en kleinschalig domein ligt op een berg met prachtig uitzicht over de vallei, heel rustig, maar op slechts 7 minuten rijden ligt het centrum van Lauzerte, met grote supermarkt, bakker, slager, kruidenier, een paar restaurantjes en 2 café's.

De tuin heeft verschillende gezellige hoekjes en mooie terrassen. Het is een plek om heerlijk te ontspannen. Laat jezelf wegvoeren door de prachtige vergezichten, onder het genot van een heerlijk wijntje en een goede maaltijd, terwijl je 's avonds van de zonsondergang geniet … leven als God in Frankrijk!

 

Achterin ligt een verwarmd zwembad met zonneterras, voor de zonnekloppers onder jullie. Daarnaast is er een overdekte lounge waar het heerlijk vertoeven is als het in de zon te warm wordt. Je vindt er ook een koelkast met verfrissende drankjes. Wie liever actief blijft, kan een spelletje pétanque spelen, of darts, badminton, frisbee,... Ook zijn er in de tuin voldoende hoekjes om een gezelschapsspel te spelen, rustig een boek te lezen of een siësta te doen.

Kortom, alle ingrediënten voor een topvakantie, contacteer ons gerust voor meer info, reservaties en/of beschikbaarheden!