Onze kamers

Wij beschikken over een ruime gastenkamer op het terrein, de kamer Doré. Op deze familiekamer staan naast een kingsize bed ook 2 eenpersoonsbedden, er is een badkamer met inloopdouche en lavabo, en een apart toilet. De kamer ligt aan het zwembad, op de eerste verdieping. Bovendien verhuren wij buiten het hoogseizoen Le Chalet ook als gastenkamer obv beschikbaarheid. In de chalet heeft u naast een slaaphoek met comfortabele kingsize boxspring ook een kitchenette en zithoek, en een terras met prachtig uitzicht. De badkamer heeft een inloopdouche, lavabo en toilet. Informeer gerust naar de mogelijkheden. 

Kamer Doré

De Doré bevindt zich op de eerste verdieping, de ingang is aan de zijde van het zwembad, wanneer je de buitentrap afdaalt, zit je onmiddellijk aan het zwembad en de lounge.

 

Prijzen

Kamer met ontbijt voor 2 personen per nacht*

Juni-september:  75 €**

Overige data:  70 €

*  single gebruik: 15€ korting

** supplement voor verblijf van 1 nacht: 15 €

Toeristenbelasting: 0.50 € pp/dag

Kamerspecificaties

Tweepersoonskamer, kan ook gehuurd worden als familiekamer tot 4 personen (toeslag 20€ pp/nacht ontbijt incl., tot 3 jaar gratis)

Tweepersoonsbed 180x200 + 2 eenpersoonsbedden

Badkamer met inloopdouche

Apart toilet

Zithoek
Koffie- en theefaciliteiten

 

Kamer Le Chalet

Le Chalet bevindt zich naast gîte La Maison en heeft aan de voorzijde een terras met prachtig uitzicht. In de zomermaanden verhuren we de chalet op weekbasis (voor prijzen: zie gîte ‘Le Chalet’), maar informeer gerust naar de mogelijkheden, afhankelijk van de bezettingsgraad kan deze studio eventueel wel als gastenkamer worden verhuurd voor een paar nachten. In de zithoek staat een slaapbank die kan worden omgevormd tot bed voor eventueel een derde persoon.

 

Prijzen

 

Kamer met ontbijt voor 2 personen per nacht*

Juni-september:  80 €**

April, mei, oktober:  75 €

*  single gebruik: 15 € korting

** supplement voor verblijf van 1 nacht: 15 €

 

Toeristenbelasting: 0.50 € pp/dag

 

Kamerspecificaties

Tweepersoonskamer, mogelijkheid tot 3 personen (toeslag 20€ pp/nacht ontbijt incl., tot 3 jaar gratis)

Dubbele boxspring 180x200, mogelijkheid tot 2 enkele bedden

Badkamer met inloopdouche en toilet

Zithoek

Kitchenette
Koffie- en theefaciliteiten

 

Algemene bepalingen

Check-in vanaf 16h, check-out tot 10h.

 

Zin om 's avonds ter plekke te dineren, dan kan u aanschuiven bij ons voor een 3-gangenmenu, samen met onze andere gasten (behalve op dinsdag).

Graag weten wij een dag op voorhand of u hier al dan niet gebruik van wenst te maken.

Reserverings- en annuleringsvoorwaarden

Bij reservering vragen wij een voorschot van 50% en het restant is te betalen 30 dagen voor aankomstdatum. De reservering is pas effectief na ontvangst van het voorschot en wordt u via mail bevestigd. Een annulering tussen 8 en 2 weken voor aankomstdatum geeft geen recht op terugbetaling van het voorschot, bij een annulering binnen de 2 weken voor aanvang bent u ons het gehele boekingsbedrag verschuldigd. Wij raden u aan om een annulatieverzekering af te sluiten. Door betaling van het voorschot verklaart u zich akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden.

 

Betaalwijzen: overschrijving, cash. We aanvaarden geen kredietkaarten.

Contact:

 

Bounetis Bas | Pont Fourcat, FR-82110 Lauzerte

+33 7 72 32 66 60 (Ivo) | +33 6 28 33 16 89 (Ineke)

info@bounetisbas.com

SIRET 834 119 125 00013

Privacy statement